Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

sobota 31. prosince 2011

PF 2012


Příjemnou cestu i v roce 2012, hlavně zdraví, štěstí a rodinnou pohodu!

pátek 30. prosince 2011

Blue Style a dalsi hruza

Blue Style našlo další hrůzu jak děsit lidi. Po té, co mi totálně pokurvili zájezd do Egypta a 2 dny před odletem změnili hotel a ten námi objednaný nikdy ani neplánovali obsadit a vlastně se dle mého subjektivně jednalo o podvod, rozesílají katalogy poštou v předvánoční době. Tím, že další pevný článěk řetězce Česká pošta je organizace na <>, je o zábavu postaráno.

Jo a jejich claim na webu - Cestujte s tím, kdo se vyzná - Tak ano, to se vyznají, hlavně tím, jak ojebávat zákazníky

Našel jsem email, co jsem jim tenkrát poslal, tak pro pobavení :)
Paní Králová,
Jen jsem Vám slíbil zpětnou reakci na náš zájezd a můžu říci, že si za dalšího nespokojeného zákazníka můžete udělat další zářez. O tom, že Vám je to fuk nepochybuji, ale zasloužíte si to aspoň vědět. Abych byl konkrétní a nemlel na prázdno:

Změnu hotelu, kvůli kterému jsem se pro Vás i přes negativní reakce na internetu rozhodl, Vám neodpustím nikdy, informovali jste nás a ještě několik dní po té byl hotel inzerován, minimálně na INVII. Používáte ho jako lákadlo a pak lidi vyprasíte a dále:

1./ Hotel žádný termín Ultra ALL IN nezná, ptal jsem se, je to jen Váš vynález.
2./ Hotel bych příšerně přeplněný, na pláž vozili lidi z širokého okolí a celkově jsem měl pocit, že bydlím na autobusáku. O tom, že tam máte super marže nepochybuji a nechcete lidi bytovávat jinde. Řekněte prosím majitelům, že doba se mění a jsou i lidi, co mají rádi klidnou dovolenou a klidně si pár Kč připlatí. Jen to co platí, chtějí dostat.
3./ Objednával jsem si zájezd Praha-Sharm-Praha o supervýletu na Hurgadu při zpátečním ani zmínka a to jsme tam stáli jak bezdomovci v čekárně. Zase, jde jen o vaši ekonomiku, lidi Vám jsou ukradení.


Jediné co mohu, je se Vám vyhnout, obloukem a to samé doporučit svým známým. Pokud INVIA jako prodejce nezačne tlačit na Váš servis, dočká se doufám toho samého.
Snad najdete dost blbců jako jsem byl já, ale co každý občas někde naletí nějakému podvodníkovi.

Aspoň zdraví Vám přeju

Adresováno těmto:
"Nina Kralova / Blue Style - Service Dept."
michal.drozd@invia.cz,
resa@blue-style.cz,
ales.kasparec@invia.cz

čtvrtek 29. prosince 2011

Nový člen party

se jmenuje Kindle Fire a byl přinesen ježíškem (až z USA).
Věřme, že se mu bude líbit, je to mazlik. Těžkou práci iPadu však těžko nahradí.

Jinak Kindle Fire provázejí smíšené recenze, ja jedné straně velký ohlas, na druhé straně zklamání. Zkoušel jsem sledovat twitter, ale přes 700 zpráv o Kindle za 2h je nějak zuviel.

středa 28. prosince 2011

2012 - Jak levně letět na Ukrajinu?

Téma levných a ještě levnějších letenek na Ukrajinu je mým tématem od počátku tohoto blogu (samozřejmě s výkyvy) a to především proto, abych nalákal co nejvíce svých přátel k návštěvě. Samozřejmě hlavně v době, kdy jsem byl na Ukrajině velmi často. I proto mi neunikly letenky s Germanwings, nejlevnější akce co jsem viděl od Malevu nebo nástup WizzAiru.

V roce 2012 bude rok Eura a ať si o akci myslím co chci, určitě půjdou letenky na dračku. Kapacita z Evropy na Ukrajinu není totiž nijak závratná. (ČSA tak možná přestane opakovaně rušit třetí frekvenci)
Kdo dříve koupí, neprohloupí.

1./ 5.499 PRG-LWO-PRG ČSA z Prahy do Lwova. (únor)
2./ cca 5.000 PRG-KBP-PRG s Austrian Airlines (jejich nabídka REDTICKET) - Tip od Milana S. (mimosezóna)
3./ 2.100 polska mesta - ODS a zpět. nabidka pro březen...
4./ z PRG zacina zajimave tarify nabizet Cimber Air.. s prestupem v Kodani
5./ cena pod 3tis do Doněcku a pod 4tis do Kyjeva s Malev

Nabídku levných letenek na Ukrajinu pro rok 2012 budu monitorovat a tento článek aktualizovat!

sobota 17. prosince 2011

Předvánoční klid s indy

..ale nikoliv IndyCar :)
Letos jsem se rozhodl se nikam nehonit předvánočně. Kdybych dneska díky pseudolékárně ve Fénixu (vážně, na recept nic nemají, pouze preparáty ZnáteZreklamy) nemusel na Harfu, byl bych toho ušetřen. Vlasně už Palladium včera byl masakr.

Dneska si dám pohodovou procházku parkem (Joachim už nezlobí) a nakoupím si na zítra. Rozhodl jsem zpestřit si předvánoční čas indickou kuchyní a připravit kuře tikka masala. Doplňkem bude rýže z unikátního rýžovařiče od rákosníků ze Sapa.

Zítra se pochlubím zda tikka tikala jak má :)

čtvrtek 1. prosince 2011