Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

neděle 30. listopadu 2008

STOP - Egypt s Blue Style, Admiral a jiné patalie

Díky 101% pracovnímu vypětí se mi nedostávalo moc času na tento blog. Jednak jsem několik posledních dní trávil na dovolené v Egyptě (kdo ví kde hledat fotky najde) s cestovní kanceláří Blue Style v hotelu Sunrise Island View a tuto kombinaci, ani jednotlivé složky NEDOPORUČUJI. Blue Style si z vás udělá loutku a dělá si co chce (protože jsem původně chtěl hotel Reef Oasis, na který jsme dostali tipa). Dovolená krásná, ale krátká, především pyramidy a mořský svět jsou úžasné, žaludeční problémy ještě týden po dojezdu méně. O hrůze cestování s Blue Style můžete číst i zde a nebo tady na Dáma.cz. Původně jsem přemýšlel si stěžovat, ale bylo by házení perel sviním a ztráta času bez úspěchu. Raději odradím tedy svoje známé a doporučím cestování z Mnichova s Rudolf Reisen.


  • S jednou malou odbočkou zpět do ČR a oslavu narození malé Kristýnky (jedna z nejlepších akcí) v sestavě Lukyne, Kiko, frýdecký Hučkinátor a EuroSeladon. Především jízda s řidičem po 2 pivech v kufru měla znaky originality.
  • Na přicházející zimu jsme si zajednali nový vůz a to MišiVBuši 4x4, které jsme hned ozkoušeli. Byl tu i jeden kolega a podnikli jsme cestu 300km za Kyjev. Malý výlet bez překvapení. Poušť-pusto-Poušť. Buďme rádi za Kyjev. Auto jsme zatím nestačili nijak vyzdobit, dnes trufoval jeden frajer který měl na přední desce rozsvícený Betlém a po autě kouličky a větvičky. Příště lépe a originálně.
  • Jen co přestali problém s bankou, začal perlit Ukrenergo a několik dní po sobě nám ustřihl proud už v 13h.. a seďte si pak ve tmě. Načež tímto chováním nám vyhořel modem a od pátku jsme v kanceláři bez internetu... zítra musím jet vyměnit modem, páč o výměně modemu se musí sepsat nová smlouva, kterou mohu podepsat pouze já :( Hrůzná byrokracie.
  • Doporučuji ruský film Admiral o první světové válce v Rusku a českých legiích.. občas uslyšíte i českou mluvu.
  • Na závěr nejoblíbenější název pro nemakačenky "Netáhlo všech netáhel futrál". Když jsem to slyšel, málem jsem padl :-)
  • Uvažuji udělat si malou radost na cesty. Co si o tom myslíte?

V pátek 5.12. bychom měli mít 10 let od maturity... těším se, schválně, kolik se nás sejde. Pokud všichni co píší na Spoluzaci.cz, tak se tam asi budu bát :-)

4 komentáře:

aki řekl(a)...

-> asus-má to cenu?nestačí ti pro přístup na net a sledování seriálů mobil ?

mk řekl(a)...

mobil nestaci... je to takova hezka hracka na cesty, na letiste, do kavaren... spis mam dilema, ze moje toshibka je taky maly notebook... ale o fous vetsi nez by se mi libil.. nejvice me stve, ze nabijecka ma skoro tu samou vahu co notebook :(

tak nevim.. kdybych mel kupu penez, koupim si male Vaio nebo iMac

mk řekl(a)...

AKI: Jaky Asus? to je ACER :-)

aki řekl(a)...

jasny acer :-) ve finále když budeš tahat příslušenství tak to váhově vyjde nastejno...musel by jsi nabít a doufat, že to vydrží nabítý-jinak to ztrácí smysl